Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
"  Wat fijn dat deze vorm van behandeling nu ook particulier mogelijk is. Het hele gezin merkt het effect.  "

Over Florian

Florian Blaas creatieve therapie

Mijn naam is Florian Blaas. Werken met mensen én het werken met creatieve middelen is eigenlijk altijd al een passie van me geweest. Vanuit eigen ervaring weet ik dat beeldend werken helend en helpend kan zijn. Het kan zorgen voor verwerking, inzicht, ontspanning en plezier.
Mijn stijl van werken kenmerkt zich door professionaliteit en zorgvuldigheid. Ik werk met aandacht en rust, waardoor ik goed tot de essentie kan komen. Vanuit mijn open houding maak ik gemakkelijk contact, en ben ik er met mijn volle aandacht voor de beleving en het verhaal van het kind.

De opleiding creatieve therapie beeldend heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht, waar ik afstudeerde in 2001. Ik heb nu 15 jaar werkervaring in de GGZ, waar ik werk met kinderen, jeugdigen en gezinnen met zeer uiteenlopende (psychiatische) problematiek. Naast mijn werk bij de GGZ, heb ik ook mijn eigen praktijk.

Hoe dringend verandering soms ook is gewenst, je bent waar je bent. Ik geef aandacht aan wat zich op dit moment voordoet. Middels beeldende werkvormen, gesprek, oefeningen en opdrachten begeleid ik kinderen (en ouders) bij veranderingsprocessen.

Welkom bij praktijk Totaalbeeld.